Tesla wrappen

auto

Ben jij een van de gelukkigen die tegenwoordig rondrijdt in een mooie Tesla? Dan zal je op straat wel helemaal gek worden van de vele Tesla’s om je heen. In eerste instantie is het leuk, maar na een tijdje beginnen de voorspelbare kleuren waarin de Tesla modellen verkrijgbaar zijn wel te verdelen. Een Tesla zie je nu eenmaal nooit in het knalroze, matzwart of met bijzondere accenten.  Door je Tesla te wrappen, breng je daar verandering in!

Wat is auto wrappen?

Bij auto wrappen wordt jouw auto grondig schoongemaakt en daarna beplakt met een hoogwaardig plasticfolie. Dit folie heeft als voornaamste doel en voordeel dat het de lak van jouw auto beschermt tegen vuil van buitenaf en tevens een goede bescherming biedt tegen krassen en lichte stoten. Heb jij ooit een beschadigde Tesla gezien? Natuurlijk niet, en door je Tesla te wrappen zorg jij ervoor dat het ook jouw Tesla niet overkomt.

 

Tesla wrappen met persoonlijke accenten

Alle modellen van Tesla zijn ronduit prachtig, maar wanneer je er op je dagelijkse ritje in het woon-werkverkeer een stuk of tien tegen komt, beginnen ze allemaal erg op elkaar te lijken. Door leuke accenten toe te voegen bij het Tesla wrappen, zoals een gekleurd logo of bijzondere strepen, kun je jouw Tesla een persoonlijke touch geven. Wanneer je uitgekeken raakt op deze accenten, kun je ze na een tijdje er ook weer gewoon af laten halen en eventueel laten vervangen door nieuwe kleuren en motieven. Met Tesla wrappen raak je op die manier echt nooit meer uitgekeken op jouw Tesla.

 

Tesla wrappen voor zakelijk gebruik

Het is geen geheim dat de meeste Tesla rijders zakelijke rijders zijn. Dus waarom zou je jouw auto dan ook niet laten fungeren als het ultieme uithangbord? Door jouw Tesla te laten wrappen in bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo met herkenbare grafische accenten, kun je van jouw Tesla een echte blikvanger voor jouw bedrijf maken.

JantineFrancis55

https://www.werkindex.nl